Maatjesbank

 

 

U heeft allemaal de brief ontvangen van het Pastoraal Team, in de bus of per e-mail. U weet nu hoe de pastorale vork in de steel zit.

Er wordt al dankbaar gebruik gemaakt van een aantal maatjes: zij houden contact met een aantal gemeenteleden. Echter, de gemeente vergrijst en wij verwachten dat de vraag om aandacht/omzien groter gaat worden. Daarom willen wij een ‘reservelijst’ gaan aanleggen waaruit de mentoren eventueel kunnen putten. Vooral vanaf de leeftijd 60 jaar en (veel) ouder zoeken wij gemeenteleden die bereid zijn om maatje te worden. Dat kan zijn voor één keer, een maand, een (half) jaar. De leeftijdsgroep 60 jaar en ouder bevat 233 personen. Daar zullen ongetwijfeld aan aantal enthousiaste maatjes tussen zitten.

Aanmelden kan via: pastoraalteam@openhofkerkkatwijk.nl 

 

Reacties zijn gesloten.