Collecte in natura voor de Voedselbank

Op 4 oktober houden we weer de collecte voor de Voedselbank. U bent dan weer in de gelegenheid om tassen vol met houdbare producten in te leveren om op die manier diegenen te helpen die moeite hebben om iedere maand weer de touwtjes aan elkaar vast te knopen.

Als u op zondag 4 oktober zelf de kerkdienst bezoekt kunt u daar de tassen inleveren. Echter, nieuw dit keer, in verband met Covid-19, ook op zaterdag 3 oktober van 11.00 tot 12.00 uur bestaat de mogelijkheid om in te leveren bij de Open Hof. Mocht dit  ook een probleem zijn, dan kunt u bellen met René de Jager (0653276545) of Bas Meijer (0657519112) en de spullen worden  thuis bij u opgehaald. Makkelijker kunnen we het niet maken!

 

Wat kunt u in de tassen doen:

  • Macaroni/ spaghetti/rijst
  • Sauzen
  • Potjes of blikjes groente, vlees of vis
  • Olie
  • Wasmiddelen, schoonmaakmiddelen, tandpasta
  • Broodbeleg
  • Koffie/thee, koekjes, suiker, bloem, pannenkoekmix, chocolade, etc.

Uiteraard is er ook de collecte in de kerk. Van harte bij u aanbevolen!

De diaconie

Reacties gesloten.