Kerk in Actie zoekt collectanten

Voor het eerst in de geschiedenis organiseert Kerk in Actie een landelijke huis-aan-huiscollecte. De collecte wordt gehouden in de week van 29 november – 5 december. Doel van de collecte is hulp aan vluchtelingenkinderen in Griekenland. Kerk in Actie zoekt nog collectanten. Doet u mee?

In Griekse vluchtelingenkampen verblijven duizenden kinderen. Van baby’s en heel kleine kinderen tot tieners zoals Anis, die al bijna twee jaar in een kamp op Lesbos woont. Ze zijn hier, soms helemaal alleen, vooral aangekomen vanuit het Midden-Oosten en Afrika, op zoek naar een veilige plek. De situatie is tot nu toe erg slecht en dat wordt de komende winter met kou en regen alleen maar erger: te weinig eten en kleren, onvoldoende sanitair, toenemende wanhoop en onveiligheid.

Kerk in Actie helpt met voedsel, kleding en onderwijs en probeert deze kinderen op een betere plek te krijgen. Door het organiseren van een landelijke huis-aan-huiscollecte hoopt Kerk in Actie dat meer mensen betrokken raken bij haar werk. Kerk in Actie heeft inmiddels voor ruim 600 plaatsen in Nederland collectecoördinatoren en collectanten geworven, maar is nog op zoek naar collectanten. Wilt u zich inzetten voor vluchtelingenkinderen?

Meld u dan aan als collectant bij de collectecoördinator Katwijk:

Leo Montsma, tel: 06 55554340.  e-mail: montsmakobes@ziggo.nl

Reacties gesloten.