Bezoek aan de erediensten

Vanaf zondag 11 oktober zal het aantal kerkgangers tot maximaal 30 personen (exclusief “medewerkers”) worden beperkt. We realiseren ons dat daarmee de mogelijkheden voor onze gemeente om in de kerk samen te komen sterk worden beperkt, maar wij volgen in deze het zeer dringende advies dat op 5 oktober jl. door de overheid en PKN werd gegeven.
In de praktijk zal dit betekenen dat men mogelijk niet iedere zondag de dienst kan bijwonen. Wanneer er een overinschrijving is, krijgen de betreffende gemeenteleden het aanbod om de volgende dienst in ieder geval aanwezig te zijn. Wij vertrouwen hierbij op het begrip en de medewerking van de gemeente.
Uiteraard blijven we ook gebruik maken van de video-opnamen, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om de dienst live of op een later moment te volgen.

De geplande doordeweekse gemeenteactiviteiten voldoen aan de nieuwe richtlijnen en kunnen op een veilige en verantwoorde manier doorgaan. We hopen dat we zo – ondanks de opgelegde beperkingen – de momenten van ontmoeting en toerusting met elkaar kunnen blijven beleven.

Het kerkbestuur.

U kunt zich hier inschrijven voor de kerkdiensten.

U kunt kerkdiensten volgen via kerkdienstgemist.nl en via ons eigen YouTubekanaal.

Met ingang van zondag 25 oktober aanstaande beginnen de kerkdiensten weer om 10.00 uur.

Reacties gesloten.