Zeven keer barmhartigheid

“Ik ben er voor jou” – Zeven keer barmhartigheid.

Zondag 14 maart is het thema in de veertigdagentijd “Naakten kleden”. Als Christelijke stichting H.O.E. Katwijk weten we maar al te goed wat dit betekent. Al ruim 25 jaar helpen wij de aller armste mensen in Roemenië aan allerlei spullen, maar vooral aan kleding. Onze contactpersonen weten maar al te goed hoe ze de kleding die we sturen moeten verdelen. Het komt dus ten goede van klein (zie foto) tot groot. Net zo als heel veel andere mensen hebben ook deze mensen het in deze coronatijd heel erg moeilijk. Als stichting zijn we dankbaar dat de diaconie collecte op 14 maart bestemd is voor dit doel. Op die manier maakt u het mogelijk dat we deze mensen kunnen blijven helpen. Alvast hartelijk dank en moge God u gave zegenen. Namens H.O.E. Katwijk,

Jack Glasbergen

Reacties zijn gesloten.