Terug naar de roots

Na 38 jaar in Katwijk a/d Rijn te hebben gewoond, gaan we terug naar onze roots en verhuizen we weer naar Aalten. We hebben met veel plezier in Katwijk gewoond en dat komt zeer zeker ook door de contacten die we met de Open Hof en haar leden hebben gehad. We zijn vanaf het begin als Achterhoekers opgenomen in de Open Hofgemeente en voelden ons direct thuis. We vinden het fijn om naar de mooie Achterhoek terug te gaan, maar we zullen Katwijk-binnen en zeker de Open Hoffers wel gaan missen. Maar we gaan de wereld niet uit en mochten jullie in de buurt komen van Aalten, dan zijn jullie van harte welkom voor een “bakje”. We gaan wonen op de buurtschap de Haart, tussen Aalten en Winterswijk (adres is bekend bij het secretariaat). Hartelijk dank voor de fijne contacten en wie weet tot ziens.
Jan en Christien ter Haar.

Bedankt en tot ziens
U heeft kunnen lezen dat Jan en Christien ter Haar teruggaan naar hun geboortegrond. Een hele stap, maar ze gaan terug naar de rust en de ruimte. We bedanken Jan en Christien voor hun bijdrage aan het werk in de Open Hof kerk: Jan als ouderling en Christien als scriba. Maar zeker ook Jan voor zijn belangrijke rol in de renovatie van de kerkzaal, bij het realiseren van de glas in lood ramen en bij het verven van plafond en muren. Daarom bedankt en wij wensen Jan en Christien nog vele jaren in goede gezondheid in de Achterhoek.
Namens het Kerkbestuur,
Aad Wassenaar, secretaris.

Reacties zijn gesloten.