Van het Kerkbestuur

De maand september is aangebroken, de zomervakantie is achter de rug en de scholen zijn weer begonnen; hoogste tijd voor de start van een nieuw kerkseizoen. Een seizoen waarin we weer met elkaar kunnen leren, vieren, dienen en het evangelie mogen uitdragen richting de mensen in onze omgeving. Kortom: gemeente zijn. Het is een goede gewoonte om het seizoen te beginnen met een startzondag. Dit seizoen willen we de startzondag koppelen aan het moment waarop we de coronamaatregelen mogen loslaten. Het is onze hoop en verwachting dat binnenkort de zondag aanbreekt waarop we niet langer rekening hoeven te houden met beperkte aantallen en anderhalve meter onderlinge afstand. Die zondag zullen we de ‘première zondag’ houden: een startzondag met een extra feestelijk tintje waarbij iedereen aanwezig kan zijn. Heeft u de datum al genoteerd (zondag 3 oktober)? Ook met het kerkbestuur maken we een nieuwe start, aangezien we vorig seizoen van maar liefst acht ambtsdragers afscheid hebben genomen en er nu zeven nieuwe ambtsdragers in het bestuur zitten. De nieuwe samenstelling geeft ook een soort première gevoel, nieuw elan. Het is mooi om te zien dat de nieuwe ambtsdragers in samenwerking met degene die al ambtsdrager waren, direct vanaf de start initiatieven hebben uitgedacht die binnenkort hopelijk ook uitgevoerd kunnen worden. Samenwerkend komen we een heel eind. Dat geldt niet alleen voor bestuursleden, het geldt voor ons allemaal. Het is goed om elkaar te steunen, te enthousiasmeren en samen te werken bij het inzetten van onze gaven en talenten. Doet u mee!? Een heel mooi seizoen toegewenst.

Namens het kerkbestuur,

Henk-Jan Glasbergen

Reacties gesloten.