Stamppotbuffet | 30 september

Op donderdag 30 september opent De Herberg om 17.30 uur de deuren voor een heerlijk stamppotbuffet. Iedereen is welkom in de Herberg! Jong en oud; families of alleen, kom genieten van ons stamppot buffet. Er is natuurlijk ook nog een toetje en je krijgt een drankje. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 26 september.

Je kunt je aanmelden op de flip-over in de hal van de Open Hof. Je kunt ook contact opnemen met Marianne van Duijn. Dat kan telefonisch (0611533150 ) of per mail ( mcvduijn@planet.nl ). Geef even aan hoeveel kinderen zullen komen, want daar houden we graag rekening mee.

Het stamppotbuffet is onderdeel van de Doe Mee Weken. Allerlei organisaties uit Katwijk werken daarin samen want iedereen hoort erbij en iedereen kan meedoen. Dat vinden we bij de Herberg ook en we nodigen iedereen uit om bij ons aan te schuiven en een maaltijd te gebruiken

Herberg ‘De Open Hof’

Reacties gesloten.