Kerkdiensten in de Wilbert

Elke donderdagmiddag is er een protestantse kerkdienst in de Wilbert. Al vele jaren zijn er vrijwilligers, voorgangers en organisten die dit mogelijk maken. Hier zijn we heel blij mee!
Vrijwilligers zorgen ervoor dat bewoners worden opgehaald en weer teruggebracht. Naast halen en brengen is het zaak bewoner te begeleiden bij de dienst. We vieren immers samen!  Een blik van verstandhouding, een boekje vasthouden of zakdoek aangeven. Uw aanwezigheid geeft een gevoel van veiligheid en u wordt voor bewoners een vertrouwd gezicht.

Wij kunnen versterking gebruiken. Draagt u de eredienst een warm hart toe? Bent u gezond genoeg voor het zwaardere werk? Hebt u gelegenheid? De diensten zijn wekelijks van 16.30 tot 17.15 uur. U kunt afspreken hoe vaak u wilt komen. Van de vrijwilliger wordt verwacht aanwezig te zijn van 16.30 uur tot 17.45 uur.  Meer weten of aanmelden? Wij horen graag van u! Zoek contact met Pieta Landweer, geestelijk verzorger Pieta.landweer@marente.nl  06-40803919.  Mocht u wel iets willen betekenen, maar niet op donderdagmiddag, laat het ons weten. Er zijn allerlei mogelijkheden voor vrijwilligerswerk op verschillende dagen. Daarvoor kunt contact opnemen met Noëlle Teeuwen, teamleider Welzijn. Noelle.teeuwen@marente.nl

Reacties zijn gesloten.