Beëindiging waarneming Vredeskerk

Per 1 januari 2022 loopt de overeenkomst af met de kerk van Katwijk aan Zee voor mijn tijdelijke waarneming in de vacature in de Vredeskerk. Ik heb verzocht, met enige pijn in het hart, deze overeenkomst niet meer te verlengen. Zeker de laatste maanden trokken persoonlijke omstandigheden in gezin en familie en daarbij komend ook de beperkingen van de coronacrisis, een te grote wissel op mijn werk en welzijn om beide gemeenten goed te kunnen dienen. Dat betekent dus dat ik voor het jaar 2022 weer volledig predikant in de Open Hof zal zijn. De hoop is dat er spoedig een vaste predikant zal zijn. Uiteraard zal er een goede samenwerking blijven bestaan tussen Katwijk aan Zee en Katwijk aan den Rijn en hoop ik mijn gezicht nog wel eens te kunnen laten zien in de Vredeskerk. Er zijn in het afgelopen weer fijne contacten ontstaan en ik hoop iets bijgedragen te kunnen hebben in het voortgaan van de gemeente van Christus rondom de Vredeskerk. Gods zegen en alle goeds toegewenst aan mijn goede collega Jaap van der Windt en alle verdere ambtsdragers, werkers en gemeenteleden in Katwijk aan Zee.

Karel Koekkoek

 

Reacties zijn gesloten.