Kampweek Open Hof clubs

Hallo allemaal,

Het kamp staat alweer bijna voor de deur, nog maar een maandje wachten!
Op zaterdag 9 juli vertrekken we naar Bakkeveen, we komen weer terug op vrijdag 15 juli. De voorbereidingen zijn al een tijdje bezig en we hopen dat de kinderen de mooiste zeemansliederen aan het oefenen zijn. Ons thema dit jaar is namelijk: Piraten! Mocht u ons willen sponsoren; dat is mogelijk en daar zijn we erg blij mee! Dat kan via rekeningnummer NL91 RABO 0143837389 t.n.v. Kampwerk Open Hof. Alvast hartelijk dank voor uw gift en wij weten zeker dat het geld nuttig besteed zal worden! We zouden het leuk vinden als jullie ons volgen tijdens onze onvergetelijke kampweek. Dat kan via de Facebook pagina genaamd ‘Open Hof kamp 2022’. Een kaartje is ook altijd welkom natuurlijk! Het adres is:

Kampeerboerderij ‘The Loryann’ — Houtwal 11  — 9243 KC Bakkeveen. We hebben er zin in!

De kampleiding.

Reacties zijn gesloten.