Walking message

Drie Kerken Boodschap met Geloof, Hoop en Liefde

In samenwerking met de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn worden zondagmiddag 21 augustus de deuren van de H. Joannes de Doperkerk, de Dorpskerk en de Open Hof Kerk wijd opengezet voor maximaal tweehonderd belangstellenden. In elke kerk is er na de ontvangst een muzikaal onderdeel van de Walking Message te beluisteren met als thema ‘Geloof, Hoop en Liefde’. Deze drie woorden zijn voor de meeste mensen wel bekend. In populaire muziek worden deze woorden vaak gebruikt. Natuurlijk wordt er na afloop om 17.00 uur ook aan de inwendige mens gedacht in de Open Hof Kerk.

Ontmoeten en verbinden

De deelnemers worden vanaf 14.40 uur verwacht bij de H. Joannes de Doperkerk waar om 15.00 uur na een woord van welkom deze ‘Walking Message’ begint met een optreden van kinderkoor De Vrolijke Noot met liederen over ‘Geloof’. Vervolgens loopt de groep naar de Dorpskerk om te luisteren naar het koor Voice of Joy rond het thema ‘Hoop’ en aansluitend naar de Open Hof Kerk voor een optreden van Cees Wassenaar en zijn muzikale vrienden rond het thema ‘Liefde’ met liederen uit de kleinkunst. In iedere kerk zal er een concertje van dertig minuten plaatsvinden. De verbindende teksten worden in alle kerken uitgesproken door Jacco Knape. Wat is er niet leuker dan eens te kijken bij ‘de buren’ aan het begin van deze Najaarsfeesten waar we in Kattuk Binnen vaak schouder aan schouder staande met elkaar van alles beleven?

Hoe, voor wie en wanneer?

Deze DrieKerkenBoodschap wordt georganiseerd voor alle belangstellenden. Met deze unieke Oranje-activiteit wordt het muzikaal redelijk onbekende van elke kerk breder bekend gemaakt.

Reacties zijn gesloten.