Leerhuis ‘Wat moet anders?’

Op donderdag 29 september 2022 is Bert Jan Lietaert Peerbolte de spreker op de bijeenkomst van het Leerhuis. Het thema is dan ‘Wat moet er anders?’.  Het lijkt wel of er niets meer hetzelfde blijft en alles anders gaat en anders moet. In tijden van verwarring vragen we ons af wat blijft en waar we ons aan kunnen vasthouden. Wat zegt de bijbel ons over onze wereld en deze aarde? Tijdens deze avond zoeken we richting in een wereld vol verwarring. Bert Jan Lietaert Peerbolte is hoogleraar Nieuwe Testament aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij schreef diverse boeken, waaronder ‘De Bijbel’, een paperback waarin hij de bijbel  beschrijft als een historische, religieuze en culturele brontekst voor de westerse beschaving. Het leerhuis is een activiteit van de Commissie Leren en Ontmoeten, waarin de Open Hof, De Rank uit Katwijk Zee en de Goede Herder uit Valkenburg samenwerken. De bijeenkomst vindt plaats in de Goede Herder in Valkenburg en begint om 20.00 uur. De koffie staat klaar om kwart voor acht. Deelname is gratis en u hoeft zich niet aan te melden. Iedereen is welkom.

Reacties zijn gesloten.