Gezocht: Collectanten!

Van 21 tot 26 november 2022 organiseert Kerk in Actie haar landelijke huis-aan-huiscollecte voor vluchtelingenkinderen in Griekenland. Om deze collecte tot een succes te maken, zoeken we collectanten. Doe je mee? Kerk in Actie organiseert de collecte in 2022 voor de derde keer. De afgelopen jaren was de landelijke collecteweek een groot succes. Het collectedoel sprak erg aan en de collecte werd positief ontvangen. “Mooi dat de kerk zich van deze kant laat zien”, zeiden gevers. Het doel van de collecte is, net als vorige jaren, een beter leven voor vluchtelingenkinderen in Griekenland. In Griekse vluchtelingenkampen verblijven duizenden kinderen. Zij hebben onze hulp nog steeds heel hard nodig. Kerk in Actie helpt met voedsel, kleding, zorg en onderwijs en probeert deze kinderen op een betere plek te krijgen. Voor Katwijk aan den Rijn zoeken we collectanten, zodat we nog meer huizen in Katwijk aan den Rijn kunnen bezoeken. We vragen twee uur van je tijd om ons te helpen dit doel te bereiken. Wil jij vluchtelingenkinderen in Griekenland ook helpen? Meld je dan aan als collectant bij Klaas Wassens (telnr. 06 515 09 497 of kwassens@gmail.com). Je kunt je ook opgeven bij het landelijk collecteteam van Kerk in Actie: 030 – 880 1701, collecte@kerkinactie.nl of via kerkinactie.nl/huisaanhuiscollecte. Namens de Diaconie/ZWO,

Klaas Wassens

Reacties zijn gesloten.