2 oktober | collecte in natura voor de voedselbank

Op 2 oktober houden we weer de bekende collecte in natura voor de voedselbank. In principe is alles welkom als het maar lang houdbaar is.               

Als u niet in de gelegenheid bent de inkopen hiervoor te doen, dan kunt u ook een gift deponeren in het bekende brood dat in de hal van de kerk op een tafel zal staan. We hopen dat velen van u weer meedoen met deze inzameling, want zoals u wel zult weten wordt het voor veel mensen steeds moeilijker om hun dagelijkse boodschappen te doen.

 

Hieronder een lijstje met suggesties:

 • Macaronie / spaggetti / rijst
 • Sauzen
 • Potjes of blikjes groente, vlees of vis
 • Olie
 • Wasmiddelen
 • Schoonmaakmiddelen
 • Verzorgingsmiddelen zoals zeep, shampoo en tandpasta
 • Broodbeleg
 • Koffie / thee, koekjes, suiker.
 • Bloem
 • Pannenkoekenmix

 

U kunt uw gevulde tas of gift op 2 oktober afgeven in de hal van de kerk. Mocht ook dat een probleem zijn kunt u even bellen naar Jack Glasbergen 06-45543592 en de spullen worden bij u opgehaald. Wij zorgen ervoor dat de spullen in goede orde bij de voedselbank komen.

De Diaconie

Reacties gesloten.