Warme kerk

De energiecrisis raakt ons ondertussen allemaal, zo ook de Open Hof. Het College van Kerkrentmeesters wordt voor het komende stookseizoen ook geconfronteerd met verhoogde tarieven voor het gas- en electraverbruik.
Het CvK heeft daarom besloten om de verwarming tijdens de kerkdiensten en andere bijeenkomsten te matigen.
Ook zullen enkele kleine aanpassingen gedaan worden om te voorkomen dat de warmte direct het pand verlaat. Zo zullen de dubbele deuren tussen de kerkzaal en hal tijdens de kerkdienst dicht zijn, evenals de dubbele deuren tussen hal en uitgang Huetingstraat. De kerk in- en uitgaat kan uitsluitend via één (aangegeven) deur. Uiteraard kunnen de deuren bij noodgevallen wel worden gebruikt.
Het CvK adviseert diegene die daar behoefte aan heeft zich warmer te kleden voor een bezoek aan de Open Hof.
Wij willen met deze maatregelen voorkomen dat we genoodzaakt worden de verwarming geheel uit te doen zoals in meerdere kerken inmiddels het geval is.
Wij vragen om uw begrip.

Namens Het College van Kerkrentmeesters,
Robert Jan Minnee

 

Reacties zijn gesloten.