Dekens, rijst en meel voor Mali | 18 december

In Mali is de lokale bevolking gevlucht voor terroristische groepen. Ze leven nu in een van de vluchtelingenkampen. Fietje Kralt uit Katwijk is voor een jaar gestationeerd als politie coördinator in Mali om de bevolking daar te helpen. Op haar verzoek heeft de diaconie haar geholpen om in Mali dekens, rijst en meel te kopen. Grote dekens, de rijst en het meel zijn bestemd voor de vluchtelingen en de kleine dekens worden uitgedeeld in weeshuizen voor kinderen die hun ouders en familie zijn verloren. Ze heeft toegezegd dat ze ons op de hoogte zal houden van onze bijdrage.

De Diaconie/ZWO collecteert op 18 december voor de vluchtelingen en weeskinderen in Mali.
Steun Fietje in haar werk daar en help de bevolking in Mali.

Reacties zijn gesloten.