Koffiedrinken na de dienst

Dankbare en blijde reacties dat we nu iedere zondagmorgen koffiedrinken na de dienst. De twee stamtafels doen uitstekend werk en het is “vechten om een stoel”. Nu nog vechten om een stoel in de kerkzaal.

 

Collecteren in 2023

In het kerkbestuur is gesproken over de vorm van collecteren. Tot nu toe deden wij dat bij de uitgang, ingegeven door de toenmalige coronaregels. Maar omdat het belangrijk onderdeel is van het kerkzijn, is besloten met ingang van 1 januari 2023  de collectezakken weer door de kerk te laten gaan. Wij denken dat dit weer verantwoord is. Dit houdt in dat er – naast de 5 diakenen – meer mensen nodig zijn om deze taak uit te voeren. De diaconie gaat op zoek naar een aantal collectanten en hoopt dat die gevonden zullen worden.

 

Vacatures in 2023

Binnenkort gaan we de procedure starten voor het invullen van de vacatures die er al zijn en die erbij gaan komen. In 2023 vertrekken er twee mentoren, een diaken, voorzitter en secretaris van het Kerkbestuur. Dit houdt in dat er volgend jaar acht vacatures te vervullen zijn. Het kon wel eens spannend worden!

Secretaris.

Reacties zijn gesloten.