Actie Kerkbalans 2023 in de startblokken 

Het College van Kerkrentmeesters is met de voorbereidingen voor de Actie Kerkbalans 2023 bezig. Een belangrijke actie, want de inkomsten uit Kerkbalans vormen de financiële basis voor onze Open Hof.

In de week van 16 januari kunt u de Kerkbalansbrief met daarbij het toezeggingsformulier in uw brievenbus verwachten. U wordt verzocht om deze in de antwoordenvelop, voorzien van uw naam en adres, vóór 28 januari in de brievenbus bij de vrijwilliger te doen. Op de grote envelop staan het adres en de naam van de vrijwilliger vermeld. Mocht u niet in staat zijn om de envelop weg te brengen, dan wordt deze na de 28e bij u opgehaald. Het is uiteraard ook mogelijk om het toezeggingsformulier naar vvb@openhofkerkkatwijk.nl te mailen. Kunnen we rekenen op uw medewerking, zodat de actie dit jaar een nog groter succes wordt?

Namens het College van Kerkrentmeesters,

Paul Zwaan

Reacties gesloten.