Samen beschikbaar voor mensen in nood

Hip Helpt Katwijk brengt mensen samen. Mensen die hulp nodig hebben en geen beroep kunnen doen op een eigen sociaal netwerk én mensen uit de kerken die betrokken willen zijn bij hun medemens en hulp willen bieden bij het leven van alledag. HipHelpt biedt kerken en vrijwilligers de instrumenten om hulp te bieden.

Iedereen heeft weleens hulp nodig. HipHelpt biedt uitkomst wanneer iemand:
• zelfstandig woont en geen vrienden, familie of kennissen heeft die kunnen helpen;
• niet voldoende financiële middelen heeft om praktische hulp in te kopen.

Hulp vragen kan via 06-52789559 of via de website www.hiphelptkatwijk.nl.

HipHelpt is ook werkzaam in Katwijk en onze Open Hof neemt ook deel.

Wilt u op een praktische manier wat laten zien van Gods liefde en een helpende hand bieden aan mensen in uw buurt? Meld u dan aan als hulpbieder. Dat kan via de website www.hiphelpt.nl of bel 071 203 24 85. Zo werken we samen aan een zichtbare kerk in de samenleving. Helpt u mee?

Met vriendelijke groet namens de Diaconie,
Diedi Baalbergen

Reacties gesloten.