Wisseling van de wacht 

Met dankbaarheid deelt het Kerkbestuur u mee, dat een aantal mensen bereid is om een stok over te nemen: Voorzitter van het Kerkbestuur wordt: Gerda Minnee (zij volgt Henk-Jan Glasbergen op). Secretaris van het Kerkbestuur wordt Huug van Duijn (hij volgt Aad Wassenaar op). Diaken wordt Dagmar de Best (zij volgt Bas Meijer op). Er wordt nog gezocht naar een extra mentor (naast Matthijs Reitsema) voor de leeftijdsgroep 00-45 en een nieuwe mentor (opvolger van Linda Luijk) voor de leeftijdsgroep 61-70. Bea van Nieuwkoop heeft aangegeven nog een jaar extra te willen blijven voor de leeftijdsgroep 71 en veel ouder. Dat wordt erg gewaardeerd. Het thema van ons Beleidsplan is “Meer doen met minder”. Alleen komen wij nu in een fase dat wij met “minder geen genoegen kunnen nemen!”. Zondag 3 september wordt er bevestigd en afscheid genomen. 

Secretaris 

Reacties zijn gesloten.