Helpende handjes gezocht!!

Helpende handjes gezocht voor organisatie loterij!! 

Zoals u weet heeft de Open Hof kerk de laatste periode flink wat kosten moeten maken. Dit heeft een behoorlijke deuk geslagen in onze liquide middelen. Het college van kerkrentmeesters heeft al aangekondigd dat er de komende periode acties nodig zijn om de Open Hof financieel weer gezonder te maken. Daarom willen wij graag in het voorjaar van 2024 een loterij houden en mogelijk in het voorjaar 2025 een kerkenveiling.

Uiteraard hebben we hier hulp voor nodig. Minimaal 8 paar handjes die ons willen helpen bij het organiseren. 

Dus geef je op, doe mee en help ons onze Open Hof kerk financieel gezonder te maken. 

Opgeven kan bij Peter Verhoef, via 06-48459001 (app of bel). We hebben je nodig!”

Reacties zijn gesloten.