Dankdagcollecte | 1 en 5 november

In Katwijk is het fijn wonen. Helaas gebeuren er in Katwijk dingen die niet gewenst zijn als het gaat om drugsgebruik of gerelateerde acties. Daarom willen we dit jaar een deel van de dankdag opbrengst schenken aan het noodfonds van Platform Kocon. Dit Noodfonds voorziet waar mogelijk in financiële hulp bij acute situaties zoals huisuitzettingen. Informatie vind je op de website www.digitaalpleinkatwijk.nl.

We zijn blij dat we in de 2022 op uw steun konden rekenen voor de foyer in de Open Hof Kerk én de aanschaf voor de slowcook pannen voor de Oekraïners in het Herenhuys.

Dit jaar is het op woensdag 1 november Dankdag voor gewas en arbeid. Op deze dag en ook op zondag 5 november wordt de dankdag collecte gehouden. De opbrengst willen we dit jaar bestemmen voor de Platform Kocon en voor de laatste kosten voor de foyer in de kerk.

Vanuit het kerkbestuur willen wij deze twee mooie initiatieven een extra steuntje in de rug geven. En met het vertrouwen dat u als gemeentelid bereidt bent om hier tijdens de dankdag aan bij te dragen!

Op de volgende manieren kunt u uw bijdrage aan de Dankdag collecte voldoen:

  • Op woensdag 1 november of zondag 5 november contant, met collectemunten of Givt in de collectezakken bij de uitgang (tweede collecte).
  • Thuis met behulp van Givt door middel van bijgaande QR code.
  • Overmaken op rekening NL02 RABO 0331 7018 98 t.n.v. Gereformeerde Kerk Katwijk aan den Rijn o.v.v. Dankdag collecte 2023.

 

U zult begrijpen dat wij deze collecte van harte bij u aan bevelen!
Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

Reacties zijn gesloten.