Meezingen in een uniek kerstconcert?

Herv. Geref. Katwijks Mannenkoor Eben-Haëzer

Mannenkoor Eben-Haëzer biedt mannen die van zingen houden een unieke kans om te ervaren hoe fijn zingen op een koor is en mee te werken aan twee schitterende kerstconcerten.

Voor mannen die twijfelen of zingen op een koor iets voor hen is, is dit de kans! Mannenkoor Eben-Haëzer biedt van 7 november 2023 tot en met 12 december 2023 de mogelijkheid gratis mee te repeteren en twee schitterende kerstconcerten mee uit te voeren. De uitvoeringen zijn op 8 december in Bussum (Koepelkerk) en op 21 december in Katwijk (Vredeskerk).

Jong en oud is op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur welkom in de Ichthuskerk aan de Nachtegaallaan in Katwijk. Dan studeert het inmiddels rond de 70 leden tellend Eben-Haëzer mooie kerstliederen en werken van onder andere K.J. Mulder, M. Zonnenberg, G.F. Händel, M. den Toom en anderen in. Het geheel staat onder de bezielende leiding van Hugo van der Meij.

Kom op 7 november naar de repetitie of kijk voor meer informatie op: www.ebenhaezerkatwijk.nl

Reacties zijn gesloten.