Herberg de Open Hof gaat voor de liefde!

Op 14 februari opent de Herberg om 17.30 uur weer haar deuren. Het is dan Valentijnsdag, dus alle maaltijden worden met nóg meer liefde bereid! Thema van de avond is ‘Aan tafel’ en iedereen is welkom. 14 Februari begint ook de 40 dagentijd. Iman Padmos (De Rank), Rixt de Boer (De Goede Herder) en Karel Koekkoek (de Open Hof) zullen tijdens de maaltijd vooruitblikken naar Pasen.  Gezien het winterse weer gaan we lekker diverse stamppotten eten. Dit kan van alles worden: vegetarische, biologisch, maar ook de ouderwetse Hollandse stamppoten. Behalve aanschuiven, mag u natuurlijk ook meekoken! Liefst een stamp-pot voor 10-12 personen. De kosten worden uiteraard vergoed. Als u een lekker toetje in gedachten heeft, mag dat ook, maar dan wel voor de hele groep! Opgeven kan tot en met zondag 11 februari via de flap-over in de hal of bij Marianne van Duijn-van Delft. Ook als u een stamppot klaar wilt maken (mcvuijn@planet.nl of mob: 0611533150). Deelname is minimaal € 6,– pp. Pinnen kan ook.
Tot 14 februari! Commissie Leren en Ontmoeten en de Herberg de Openhof.

De Herbergcommissie

Reacties zijn gesloten.