Bij de zondag

Zeven weken is het nog Pasen. Het feest van de opstanding kunnen we niet zomaar achter ons laten. We gaan door tot Pinksteren. Dan zullen we, begiftigd met de Heilige Geest op eigen benen verdergaan.
In de komende weken zijn er vier verschillende voorgangers. Het is mooi om zo verschillende kleuren licht te laten schijnen in de gemeente in deze Paasperiode.
Op 7 april, de 2e zondag van Pasen, zal in de Open Hof ds. Jaap van der Windt van de Vredeskerk voorgaan.
14 april, de 3e zondag van Pasen opnieuw een gastvoorganger: ds. A. Molendijk uit Heemstede.
21 april hoop ik er zelf weer te zijn. Dan zal het bijzondere dames-gospelkoor “Jesslyn” uit Hendrik-Ido-Ambacht zijn medewerking verlenen. Het is dan de 4e zondag van Pasen, dus nog alle reden feest te vieren, maar we merken ook gewoon in deze wereld te leven. De naam van deze zondag is ook wel “Goede Herder”. Dat doet ons aan Jezus denken, maar het betekent ook dat er slechte herders kunnen zijn…
28 april, voor de derde keer een gastvoorganger: ds. A. Verburg uit Oegstgeest.

Vakantie
De week van 8 t/m 14 april heb ik een week vrij gepland. Hoewel het aanvankelijk de bedoeling was dan ook daadwerkelijk er even uit te gaan, zal dat nu waarschijnlijk klussen en voorbereiden van een verhuizing worden, die over enkele maanden gepland staat. Mocht er een predikant nodig zijn, dan kunt u contact opnemen met de secretaris, Huug van Duijn.

Ds. Karel Koekkoek

Reacties zijn gesloten.