Grote Open Hof Loterij | 17 mei

Een projectgroep van de Open Hof kerk is bezig met de organisatie van een loterij. Dit idee is ontstaan omdat er door onder andere enorme tegenvallers bij de verbouwing van de beheerderswoning, een behoorlijk begrotings-
tekort is ontstaan. De vloer in de woonkamer bleek rot, waardoor een nieuwe vloer moest worden gestort. Een andere tegenvaller bleek een dakkapel die niet op steunbalken bleek te rusten. De noodzakelijke extra werkzaamheden zijn inmiddels allemaal uitgevoerd, maar dat sloeg dus wel een gat in de begroting.
De vrijwiligers hebben inmiddels contact gelegd met sponsors en een enorm aantal prijzen weten te verzamelen. Benieuwd welke prijzen er te winnen zijn? Kijk dan  hier!

Reserveert u de avond van 17 mei alvast in uw agenda? Dan vindt de Grote Open Hof Loterij plaats en daar gaan we een klein feestje van maken. Tot die tijd houden wij op de hoogte van alle prijzen die er te winnen zijn.

Mail dit dan naar acties@openhofkerkkatwijk.nl. 

Reacties zijn gesloten.