Meet & Read groep

Vanaf volgend kerkseizoen gaan we starten met een Meet & Read groep. We zijn op zoek naar wat geloof voor onze generatie (30-45+ en iedereen die zich net zo jong/oud voelt en iedereen die zich door deze introductie geïnspireerd voelt) betekent. 

Wat kunnen we leren van de bijbel maar ook van andere (geloofs)overtuigingen en hoe kunnen we dat vormgeven in het vaak drukke dagelijks leven. Een ontmoeting voor mensen van onze generatie die samen met de dominee open, oordeelloos en eerlijk met elkaar in gesprek gaan. Het idee is een paar keer per jaar af te spreken, vooraf iets te lezen en tijdens de avonden daarover met elkaar in gesprek te gaan. Op 29 mei om 20.00 uur starten we met een kick-off. Meer info volgt snel. We hopen jullie daar te ontmoeten! 

Annelies van Bentum, Marijke Zwaan en Marjolein de Jonge

Reacties zijn gesloten.