Afscheidsmusical 

Voor mijn afscheid in juni 2025 wil ik nog een keer een mooie professionele Bijbels geïnspireerde musical voor en door de Open Hof en de Goede Herder organiseren. Daarvoor zijn veel zang- en speellustige mensen nodig van alle leeftijden. Gerlinde Vliegenthart neemt de regie voor haar rekening.

Heb je zin om van september 2024 tot en met mei 2025 te werken aan deze musical? Er zal wekelijks op de maandagavonden gerepeteerd worden (uitgezonderd vakanties en ander overmacht).

Wie zoeken we?

Zangers en zangeressen van elk niveau, acteurs, muzikanten, mensen met organisatietalent en wie ook maar wat kan bijdragen. Om alles betaalbaar te houden zal er een kleine bijdrage gevraagd worden (waarschijnlijk circa € 2,50 per repetitieavond).

Wie het succes van “Judas” in de Open Hof en “Ruth” in de Vredeskerk nog in gedachten heeft, weet wat er verwacht kan worden! Iets moois, iets leerzaams, iets gezelligs, iets nuttigs en vul maar verder in…

De eerste informatie-avond heeft al plaatsgevonden, maar mocht je die hebben gemist, neem dan gerust contact met mij op. 

Ds. Karel Koekkoek

Reacties zijn gesloten.