Tienerkerk en Kinderkerk | 9 juni

Kinderkerk zondag 9 juni
Eens per maand wordt er deze speciale kerkdienst voor de kinderen georganiseerd. Een eigen dienst voor alle kinderen van de basisschool. Mooie verhalen, toneelstukjes, knutselen, spelletjes, zingen, dansen, kortom: een FEEST!

Alle kinderen zijn welkom, dus neem ook gerust een vriendje of vriendinnetje mee! 

Tienerkerk 9 juni

Iedere tweede zondag van de maand houden we tienerkerk voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.

Deze maandelijkse dienst organiseren we aan de hand van actualiteiten en Bijbelverhalen. Daarbij gaan we middels een thema met elkaar in gesprek. We hebben het over welke rol het geloof in ons leven speelt, wat we daarmee doen en wie we zijn. Ook dit seizoen werken we met filmpjes op groot scherm, hebben we uitdagende opdrachten en zijn er interactieve spelelementen. Elke dienst start met het ontsteken van de kaars en met een openingsgebed. Aan de grote tafel mag iedereen zijn of haar verhaal doen, meedenken, vragen stellen aan elkaar en een antwoord geven naar eigen ervaring. De dienst sluiten we af met een collecte voor het Jeugd diaconaat en een gebed waarmee we verder de nieuwe week in gaan.We zien alle tieners graag bij de tienerdiensten. Drinken en een koekje staan klaar, ook tiener vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom.

Wij hebben er zin in!

Reacties zijn gesloten.