Vrouwenzang Open Hof

Zingen over God, zingen met God, zingen met elkaar. Deze gedachten hebben ertoe geleid dat “ook” in de Open Hof Kerk een (jaarlijkse) zangavond georganiseerd gaat worden. En deze keer “alleen voor de vrouwen”. Katwijk staat bekend om het zingen. De Mannenzang Katwijk is alom bekend in het land. De Dorpskerk heeft ook zijn Mannenzang. Er is behoefte om met elkaar te zingen en zo de geloofsverbinding met elkaar te ervaren.

De Vrouwenzang Open Hof zal met haar eigen muzikale identiteit de avond organiseren. Natuurlijk in de sfeer van andere vrouwenzanglocaties, maar toch… Eigen muzikanten, kerkorgel, piano, samenzang, solozang, combo’s,
Psalmen, Gezangen, Joh. de Heer, Opwekking, Sela, Passion-achtige liederen, …….. Dit alles in de Open Hof Kerk. En wie weet wat daar allemaal nog uit kan voortkomen. Doe je mee? 

De bedoeling is dat de informatie via de Open Hof website gaat verlopen. En natuurlijk via dit Open Hof Nieuws. Er zullen ook opnames gemaakt gaan worden, die via de website van de Open Hof bekeken kunnen worden. 

Voor de avond zelf zal een ticket nodig zijn, om zo te kunnen volgen hoeveel dames zich aanmelden. Maar later hierover meer. 

Het is best nog een eindje weg, maar noteer alvast de datum op de kalender! Vrijdagavond 21 maart 2025, aanvang 20.00 uur. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Cees Wassenaar, Paul van Hoek, Hanno van Ieperen

Reacties zijn gesloten.