Collectes Kerk

Naast de reguliere betalingsmogelijkheden maakt de Open Hof Kerk nu ook gebruik van een collecte-app. Dit omdat het niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft. Met de app kun je geld overmaken met je smartphone en zo toch je bijdrage leveren aan de collectes die voor de kerk worden gehouden.

Uw bijdrage overmaken met de app kan op drie verschillende manieren:
1. U kunt geven via een collecte middel; bijvoorbeeld door uw smartphone bij de eerste collectezak te houden. Daarbij kunt u als u dit wenst in één keer aan de drie collectes iets geven.
2. Door een QR-code te scannen die u wordt aangeboden.
3. Door uit de lijst in de app Open Hof Kerk Katwijk a/d Rijn te kiezen.
De gift die u voor iedere maandag tot 23.59 uur geeft, wordt besteed aan het doel welke genoemd is op de zondag daarvoor.
Dit alles doen wij samen met Givt; het bedrijf dat deze oplossing maakt.

Wilt u/wil je gebruik maken van deze service, dan is de Givt-app nodig. Die kan gratis gedownload worden op www.givtapp.net/download of via de App Store of Google Play Store. Informatie over de Givt-app kan bekeken worden middels een video.

Hoe de Givt-app te gebruiken
U installeert de Givt-app op uw mobiele telefoon. Dat kan door middel van het volgen van deze link of door het scannen van onderstaande QR code.


In de handleiding kunt u hier meer informatie over lezen.
Het gebruikt van de Givt app is kosteloos. Er zijn wel kosten voor de kerk. Uit ervaringen van andere kerken blijkt dat door de Givt-app aan te bieden, de opbrengst van de giften hoger wordt

Wat moet u na het installeren van de app invullen:

– Als u de Givt-app in gebruik neemt moet u eenmalig een aantal persoonlijke gegevens invoeren, waaronder uw bankrekeningnummer. U geeft door het invullen van deze gegevens een doorlopende machtiging af om, als u een collectegift wilt geven, het door u aangegeven bedrag namens de Open Hof Kerk van uw rekening te mogen afschrijven.

Hoe wordt uw privacy beschermd: 

– De organisatie achter Givt draagt er zorg voor dat uw persoonlijke gegevens conform de in de AVG (privacywet) vastgelegde eisen, veilig worden beheerd en opgeslagen. Klik hier voor de privacyverklaring Givt-app

Voor vragen over de installatie de Givt-app, het gebruik hiervan of voor meer informatie, is de Diaconie en het College van Kerkrentmeesters altijd bereikbaar.

 

Reacties zijn gesloten.