Communicatiecommissie

De communicatiecommissie bestaat uit:

Marjolein de Jonge-de Vries  |  06 11224113
Ellie Guijt  |  071 3618368
Bram Minee


Website en sociale media

Onze website www.openhofkerkkatwijk.nl en diverse sociale media zijn uitstekende mogelijkheden om informatie over onze kerk te verstrekken. Op de website vindt u naast aankondigingen van activiteiten en een overzicht van de wekelijkse erediensten in onze kerk bevat de site informatie over de verschillende commissies binnen de Open Hof en foto’s en verslagen van gebeurtenissen binnen onze gemeente. Ook via de sociale media wordt u op de hoogte gehouden van komende activiteiten of kunt u leuke foto’s zien van activiteiten die binnen de Open Hof hebben plaatsgevonden.


Nieuwsbrief 

Maandelijks verspreiden wij een digitale nieuwsbrief waarin we u op de hoogte houden van actuele zaken. Aan- of afmelding voor de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd naar communicatie@openhofkerkkatwijk.nl. 


Informatie aanleveren

Heeft u informatie over een activiteit, foto’s van een bepaalde gebeurtenis binnen de Open Hof of andere interessante informatie, neem dan contact op met een van de leden van de communicatiecommissie of stuur een mail aan communicatie@openhofkerkkatwijk.nl. 


Aanleveren informatie

Wilt u informatie op de website wil laten plaatsen of komt u informatie tegen die niet meer actueel is, mailt u dit dan naar communicatie@openhofkerkkatwijk.nl.

Reacties zijn gesloten.