Over de Open Hof

Op 30 maart 1891 werd in Katwijk aan den Rijn een zelfstandige Gereformeerde Kerk gesticht. De Kerk droeg de naam Eben Haëzer: tot hiertoe heeft de Heer ons geholpen. Op 30 september 1972 kreeg de kerk haar huidige naam: de Open Hof. Deze naam is naar aanleiding van psalm 87 gekozen. Op 1 mei 2004 zijn de Nederlands Hervormde Kerk, de Gereformeerde Kerken in Nederland en de Lutherse Kerk samen gegaan in de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). De Protestantse Kerk staat voor betrokkenheid op God, op elkaar en op de wereld. De Open Hof kerk is een zelfstandige gemeente die deel uitmaakt van de Protestantse Kerk in Nederland

Het adres van het kerkgebouw met zalencentrum van de Gereformeerde Open Hof kerk is Rijnstraat 18, 2223 EE in Katwijk aan den Rijn. Hier worden de wekelijkse erediensten gehouden en vinden vele vormen van kerkenwerk en andere (maatschappelijk relevante) activiteiten plaats.

De kerkdiensten kunnen via internet beluisterd worden via de website kerkdienstgemist.nl of het Open Hof youtubekanaal. Als u op deze pagina zoekt op de gemeente Katwijk zult u de Open Hof terugvinden in het overzicht. Als u “Open Hof” aanklikt zal er een pagina verschijnen met een overzicht van alle beschikbare diensten. Op deze pagina is het ook mogelijk om oude diensten te beluisteren. Naast de website kun u de kerkdienst ook bekijken via een app op uw smartphone of tablet.

Reacties zijn gesloten.