Paasproject Kindernevendienst

De zondagen tot en met Pasen volgen we tijdens de kindernevendienst het Paasproject “Kiezen voor vertrouwen”.

We lezen samen met de kinderen over allerlei gebeurtenissen uit het leven van Jezus. Sommige dagen met Jezus zijn prachtig. Hij houdt van mensen en wil niets liever dan hen gelukkig maken en hen over God vertellen. Tegelijk waardeert niet iedereen Hem. Vooral de schriftgeleerden hebben grote moeite met Jezus. Als Jezus zegt dat zij Hem zullen bedreigen en doden, zie je de twijfel toeslaan bij de leerlingen? Is Jezus wel wie Hij zegt te zijn? Kunnen ze Hem wel vertrouwen? Die twijfel blijft totdat het Pasen wordt. Ook wij bewonderen Jezus, maar begrijpen de twijfelende discipelen soms goed. Jezus vertrouwen en geloven in de komst van Gods Koninkrijk is niet altijd makkelijk. We praten dan ook samen met de kinderen over dit vertrouwen en gaan we op weg naar Pasen.

Reacties zijn gesloten.