Weg uit de armoede

Hoe kom je uit de armoede als je geen werk hebt? In de krottenwijken van Kaapstad worden jongeren opgeleid tot ondernemer. Ze leren zakelijke vaardigheden en discipelschap en richten hun eigen onderneming op. Zo voorzien ze in een inkomen voor zichzelf en hun gezin. Ze zien de toekomst weer met vertrouwen tegemoet. Bastiaan Remmelzwaal is vanuit Katwijk naar Zuid-Afrika gereisd en is daar vrijwilliger voor ‘Kings of Kings’; een baptistengemeente in Kaapstad. Hij is bij het project betrokken en vraagt onze hulp voor dit project. De Diaconie ondersteunt dit project en daarom besteden we de diaconale collecte van 19 juni hieraan. U kunt meer informatie over zijn gemeente vinden op www.kingofkings.org.za. Tijdens de dienst van 19 juni zullen we een korte video van dit project laten zien.

Namens de Diaconie/ZWO

Reacties zijn gesloten.